Привітання з днем народження своїми словами

Як твої найкращі друзі ми б, звичайно, подарували б, тобі справжній замок. Ти ж не сумніваєшся, що у нас на цей королівський подарунок вистачило б грошей? Але, знаючи те, як ти любиш наводити в своєму будинку порядок, ми тебе пожаліли. Адже, щоб прибрати в замку потрібно так багато часу! Але, все ж невеликий будиночок ми тобі все таки подаруємо. Вітаємо зі святом дорога!

***

Дорога подружайка, в твій день народження хочу побажати посмішки без карієсу, стрункості без втягнутого живота, привабливою краси без єдиної вади і підступу. Нехай кожен день твій буде особливим: то повний примх і веселощів, то присвячений тихим посиденьок і улюбленим кінофільм, то несе бурю щасливих емоцій і пристрасних почуттів любові.

***

Колись Бог виділив людині для життя п'ять років, а коні, собаці, мавпі і всім іншим тваринам - по п'ятдесят років. Відправився чоловік до тварин з тим, щоб вони подарували частину свого життя йому. Ось так і вийшло, що двадцять п'ять років людина живе як людина, наступні двадцять п'ять років оре як кінь, потім живе як собака, ну а наступні двадцять п'ять років над ним сміються, як над мавпою. Я хочу тобі побажати, щоб ти прожив ще як мінімум сто років як людина!

***

Бажаємо, щоб щастя було безмежним і тривалим, удача стала частою гостею, хвороби проходили легко і без наслідків, гроші постійно збільшувалися і приводили своїх іноземних друзів, а любов залишалася завжди в будинку.

***

У день народження побажаю придбати лопату, щоб гребти добро, здоров'я, щастя, які на тебе обов'язково впадуть!

***

З новим роком! Знаєш в чому секрет життя? Отримувати задоволення від усього, що з нами відбувається: сон, посмішка, сварка, секс, спорт, їжа і т.д. Бажаю тобі завжди радіти життю, взаємної і величезної любові, здоров'я міцного! Загалом, бажаю бути щасливим / ою зараз, навіть якщо це «зараз» довго не триватиме! З Днем народження!!!

***

У хороший деньок твого народження щиро бажаю відірватися по повній, запросити улюблених друзів, випити хмільного вина, добре всім повеселитися і потім на всю солодку ніч в ліжко завалитися, займатися любов'ю, та так, щоб не було великих пауз між оргазмів. Дай бог тобі всього сприятливого.

***

Один чарівник виконав моє бажання - тепер тобі будуть зустрічатися тільки хороші люди на життєвому шляху, зірки стануть посміхатися з неба, а неприємності обійдуть стороною! З Днем народження!

***

Вітаю з днем ​​народження і побажати в день наближення до мудрості сивин хочу золотої рибки в акваріумі, чарівного кільця на пальці, скатертини-самобранки на столі, килима-літака в ролі особистого транспорту, Цветик-семицветик у вазі і шапки-невидимки від неприємних осіб.

***

Вітаю з днюхой і хочу побажати побільше хепі днів в житті, грандіозних новин і приємних відчуттів, аж до мурашок. Нехай доля забезпечить тебе шиком і розкішшю, нехай у твоїй голівоньці завжди вистачає розуму, нехай твоє серце постійно б'ється в ритмі танцю щастя.

***

Життя коротке! Порушуй правила. Прощай швидко. Смійся нестримно. Цілуй повільно. Танцюй, ніби ніхто не дивиться. Співай, ніби ніхто не чує. Люби, ніби ніхто не заподіював тобі біль. Адже життя дається людині один раз. І прожити його треба так, щоб там нагорі подуріли і сказали: ну-ка повтори! Удачі, успіху, любові і душевної рівноваги !!

***

З днюшкой тебе, красуня. Погуляй сьогодні по повній програмі, а завтра хай буде відмінне самопочуття і таким залишається завжди! Хочу, щоб твої цілі самі себе наздоганяли, нехай нападе на тебе фінансовий успіх і не думай відбиватися. Ну і просто людського щастя бажаю!

***

Жінка-диво, диво і казка, вітаю тебе з днем ​​народження. Хочу побажати, щоб на шляху не зустрічалися осли і козли, щоб не доводилося працювати, немов колгоспна кінь, щоб до того, чого бажаєш, вироблена була акуляча хватка, щоб всі жінки світу заздрили твоїй красі, а мужики побачивши тебе пускали слинки до самого статі.

***

З днем ​​вдалого експерименту від твоїх батьків, з днем ​​появи на білий світ! Нехай твоя енергія повертає світ навколо тебе! Бажаю яскравих пригод на твою п'яту м'яку точку! Нехай в цей прекрасний день на тебе нападуть величезні гроші, яких вистачить і на червоний офігенна автомобіль, і на подорож на лайнері, і на шикарний будинок!

***

Бажаю, щоб твоє життя було наповнене всіма можливими відтінками сірого, ліжко ніколи не пустувала, а секс був, безумовно, безпечним. І щоб після нього хотілося тільки пролежати шість годин на темній кімнаті!

***

Колись давним-давно на світ з'явилася маленька примхлива попка! І належала вона тобі. Примх, звичайно, не поменшало, але ти все одно найчарівніша і чудова. Бажаю тобі не чекати дива, а чудити самостійно, собі на втіху!

***

Новий день настав. А нове це завжди несподіване, але саме це несподіване буде тільки позитивним.

***

Жінку-бомбу і чарівну красуню вітаю з днем ​​народження. Побажаю веселих понеділків, відривних вівторків, романтичних середовищ, звабливих четвергів, шоппінговий п'ятниць, яскраво емоційних субот і казково щасливих неділь.

***

З Днем народження! Бажаю Тобі невеликих змін в анатомії. Нехай у Тебе від щастя виростуть крила !!!

***

Вітаю тебе моя «стара ключка»! Бажаю веселощів нестримного, любові безмежної і здоров'я кінського.

***

Привітати з днем народження


Давайте вип'ємо за слово з трьох букв, яке ми всі знаємо з самого дитинства, яке так люблять жінки і так бережуть чоловіки. Так вип'ємо ж за МИР !!!

***

Гей, мальок! Так, я до тебе звертаюся! Ти чого вилупився? Ну, раз вже вилупився - вітаю! Рости великим, спритним і зубасті! Вдалого шляху на нерест!

***

Живи, кайф, лови на собі захоплені погляди. Чи не ранку краси і викликай запаморочення своїм образом і подачею. Відзначай день народження, п'яніти від щастя і перспектив!

***

З Днем народження. Я довго думав, що тобі подарувати, і вирішив зробити так. Вирішив просто прийти не один до тебе на свято, а взяти з собою удачу, везіння, натхнення, радість, чудо і радість! Зустрічай нас, тому що ми всі разом сьогодні прийдемо святкувати твій день народження! Відривається, будемо! Ну і звичайно ж удача, подарує тобі шматочок себе, везіння теж отщіпнет шматок, натхнення взагалі жити залишиться радість, буде приходити в гості, ну а чудо з радістю оселяться поруч і будуть твоїми сусідами! Ну а я, подарую тобі ці теплі побажання і що то солоденького. З Днем народження!

***

Бажаю, щоб твої м'які вушка завжди чули лише приємні слова, твої пухнасті лапки тримали найдорогоцінніші подарунки, а твій завзятий хвостик був завжди пістолетом. З Днем Народження, зайчик!

***

Бажаю в твій день народження побільше таких проблем: як витратити мільйон, на якому морі грітися взимку, який кабріолет вибрати - червоний або білий. Адже без труднощів так нецікаво жити. Вітаю!

***

Вітаю з днем ​​варення, бажаю веселих приколів і невимовного везіння, щастя розміром з бегемота, щоб не турбувала тебе жодна турбота. Нехай буде радісним і успішним кожен день,бажаю бути благородною людиною, як благородний олень)

***

Бажаю з роками ставати в ліжку гаряче, щоб ночами не давати спати сусідам, щоб намокали простирадла і подушки від пристрасті. Нехай поцілунки будуть все нижче, а любов вище. Вітаю!

***

Вітаю з днем ​​народження! Щастя, радості тобі! Богатирського здоров'я, щоб життя тримати в узді. Нехай щастить починанням твоїм, виконанням бажань нехай займеться Аладдін. Кожен день нехай сяє радість на твоєму обличчі, нехай тобі все будуть раді, як діаманти на кільці!

***

Щоб не було часу думати про вік, бажаю наповнити своє життя наступними моментами: спонтанними нападами щастя і радості, напливами любові і романтики, низкою удач і ще більших успіхів! Нехай всі справи йдуть гладко, як сніг під попою пінгвіна, а будь-які перепони спотикаються об тебе! З Днем народження!

***

З Днем народження. Бажаю не сидіти на попі рівно, а впевнено шукати щасливих пригод на це саме місце, бажаю не закочувати істерик через дрібниці, а влаштовувати концерти в честь своїх крутих підйомів і супер-ідей.

***

Вітаю з днем ​​народження! Ось тобі і! Напевно, до тебе вже йдуть з військкомату ... Можеш сховатися у мене - швидше біжи до мене!

***

З кожним роком все ближче пенсія. Бажаю зустріти її зі своїми зубами, зі зморшками тільки від сміху, в тверезому розумі і при своїй пам'яті! Нехай попри все кальцій вимивається з кісток, волосся не сивіє, а нервові клітини відновлюються. Живи і молодій!

***

Не можу не принести свої вибачення за пізніше привітання з твоїм днем ​​народження, але так склалися обставини. Бажаю тобі кульок щастя на додачу, удачі підстрибом, любові навздогін. Нехай твоє життя, як справжнє вино, з роками тільки міцнішає, стає яскравішим і більш насиченим, набуваючи дивовижний аромат і смак. Люби життя, отримуй задоволення від прекрасних моментів і море позитиву.

***

Бажаю побільше веселощів і безтурботних днів! Нехай удача супроводжує тебе на кожному кроці, не даючи розчаруватися в житті ні на хвилину! Побільше вірних і надійних друзів, які будуть поруч до самого кінця і допоможуть впоратися з сумом! Будь міцніше, ніж дерево і здоровіше, ніж бик! З Днем народження!

***

Життя пряма і проста, як траса, не кожному цікава. Бажаю, щоб твоя доля була сповнена незвіданих стежок і несподіваних поворотів. І щоб на кожному відрізку шляху тебе чекали тільки приємні сюрпризи!

***

З Днем народження! Від душі бажаю, щоб птах щастя, як зазвичай, прильоту до сусіда, врізалася в твою кватирку і зрикошетила прямо до тебе. І тоді на рибалці тобі пощастить впіймати жалюгідних пічкурів і веселу компанію, а золоту рибку, яка виконає всі твої самі пристойні бажання. Загалом, ти зрозумів, що я бажаю тобі чарівної казкової життя.

***

З днем ​​народження, зі святом, в який світ побачив таке диво в пір'ї, як ти! Бажаю, щоб життя тебе не мала, але у тебе було все, що потрібно для повного щастя. А щоб завжди було кайфово і драйвово, бажаю кожною клітинкою тіла, кожної кісточкою скелета, кожним капіляром системи кровообігу, кожним Хрящиком і кожної тканиною організму відчувати любов!

***

В цей день тобі все можна. Тому бажаю тобі веселитися від душі, танцювати до упаду, співати, не соромлячись. Хай щастя знесе тобі дах і підкине тебе на сьоме небо. Радуйся життя як ніколи не тільки сьогодні, а й завжди, кожендень! Зі святом!

***

Ще не почав сипатися пісок, подруга, відривайся в свій день народження по повній, щоб у старості було чим похвалитися онукам.

***

Привітання з днем народження своїми словами


Таку, як ти, мабуть, я ніде не знайду. Не гай своєї теплоти, душевності і доброти - це те, за що ми тебе любимо. А в День народження отожгі на ура, нехай сусіди тебе заочно пробачать. Адже День народження тільки раз на рік, а спогади залишаються назавжди.

***

З днем ​​варення, з днем ​​народження, з днем ​​з друзями смакота і з днем ​​торта в твоє обличчя! Бажаю, щоб мішки були не під очима, а з грошима, щоб голова боліла не у тебе, а у твоїх конкурентів, щоб удача і везіння до тебе приставали, немов бджоли на сироп, щоб в твоєму житті була любов, як в найкрасивіших фільмах і щастя, як в самих чудових казках.

***

У цей святковий день дозвольте привітати Вас з Днем народження. Хочу побажати Вам такого стану душі, від якого буде заряджатися навіть Сонце. Нехай ще довго котиться колесо життя по рівній доріжці без перешкод і пригод. Бажаю залізного здоров'я, сталевих нервів і стабільного гарного настрою.

***

З Днем народження вітаю! І від усієї душі бажаю щастя безмежного, здоров'я пристойного, любові пристрасної, ну і інтиму безпечного!

***

Відзначаючи свій день народження, гуляй, але знай міру. Дай і мені хоч раз відпочити, а? І так цілий рік працюю без вихідних! Твій Ангел-Хранитель.

***

Дорога подруга! Вітаючи з днем ​​народження хочу нагадати фільм «Кавказька полонянка», де маленька горда пташка обпекла крила, коли злетіла високо ... Далі я знаю випадок, коли пташка летіла дуже низько і расшібла собі голову про зустрічну дерево ... Бажаю тобі не «ПЕРЕ», не « НЕДО », а в самий раз! Будь розумницею!

***

Свої вітання тобі з твоїм днем ​​народження ми приготували ще в минулому році, але якось не склалося їх тобі передати, тому прийми, сьогодні досить зрілі, однорічної витримки щирі слова привітань з днем ​​народження і наші сердечні побажання залишатися таким, же хорошим і всепонімающім людиною.

***

Хеппі бёздей і нехай буде хеппі твій еврі Дей. Коротше, Ульотна настрою, крепучего здоров'я, величезного терпіння, постійного прагнення, жодного затемнення і вічного бурління вулкана пристрастей!

***

Жінку-загадку, жінку-цукерочку привітаю з днем ​​народження. Бажаю, щоб губи втомлювалися лише від пристрасних поцілунків, ручки - від рахунку особистих великих коштів, ніжки - від веселого танцю життя, а серце - від вибору між кращим і офигительно.

***

Бажаю вам 12 місяців без хвороби, 53 тижні всього хорошого, 365 днів щастя, 8760 годин успіху, 525600 хвилин любові і 315360000 секунд приємних моментів.

***

Від щирого серця вітаю з днюхой і бажаю, щоб ніколи не бракувало на хлібець з маслом, щоб в житті не було помилкової удачі і обману зору, щоб у тебе був нюх на успіх, як у собаки, а око на щось цікаве, як у орла.

***

Ось образився Заєць на весь чарівний Ліс. Заєць-то сподівався, що все навколо не тільки пам'ятають про його День Народження, але і подарунки готують, а все ніби забули. Вирішив Заєць нікого не запрошувати, але все-таки пирогів з капустою напекти, морквяного соку нагнати. Багато-пребагато, а то раптом хтось згадає, так незручно зовсім без частування. Але твердо собі сказав, щоб нікому не нагадувати більше - чи не напрошується ні на які подарунки. А тут то морква у фермера вродила, то капуста дозріла. Забув зовсім в турботах Заєць, що у нього Свято. Приходить увечері в нірку, а поруч з нею Лиса і Вовк. І всі інші мешканці Лісу. Кричать «ура», вітають, подарунки дарують. Так вже приємно і майже несподівано. І так до речі тут пироги ці та сік! І зрозумів заєць, що сьогодні, дійсно, народився- вперше забув про себе, а ось про інших пам'ятав.

***

Вітаю з днем ​​народження і бажаю мрій з єдинорога і поні, з великим баблом успішних справ, здоров'я, немов у бика і щастя, як у дійної корови молока. Бажаю завжди залишатися молотком, який без особливих зусиль зуміє забити будь-який цвях або просто забити)

***

З Днем варення. Бажаю капусти в борщі з м'яском і в твоєму гаманці. Нехай доля не ставить раком, нехай життя не робить підніжок, нехай щастя не йде в мінуси, нехай ніхто тебе не пиляє, нехай кожен новий день дарує респект і чумовое настрій!

***

Вітаю з днем ​​народження і хочу побажати, щоб попа твоя завжди знаходила цікаві пригоди, щоб, як метелики на світло, в твій гаманець летіли гроші, щоб в твоєму житті не було жодної драми, а тільки веселі комедії і романтики.

***

Рада привітати сьогодні відмінного хлопця! Хочу сказати тобі, що ти унікальний. Адже тепер на світі так мало таких як ти, щирих, справжніх, смішних і добрих. Ти як головний герой, з якоїсь казки, де немає зла і образ, де все добре! Так ось, в твій день народження, я бажаю тобі, зустріти принцесу, таку ж добру, смішну і щиру! І щоб потім у вас народилися такі ж чудові дітлахи, добренький і смішні! Нехай шампанське, яке сьогодні вдарить тебе в голову, штовхне тебе на подвиги, підкорювати світ! І шукати ту саму принцесу з казки. З Днем народження.

***

Бажаю, щоб на твоєму шляху завжди зустрічалися люди, з вини яких ти будеш лити сльози. Але, щоб ці сльози були тільки від невимовної радості.

***

Не потрібно думати про вік - це всього лише цифра! Нехай вона сьогодні стала круглою, але ж планета у нас теж кругла. А це означає, що потрібно відвідати якомога більше красивих місць, отримати масу позитивних емоцій. І до наступної дати надати звіт!

***

З Днюхой тебе! Веселого дня твого народження! Нехай танці і пісні прийдуть до твого дому, приносячи шалений веселощі! Гості «напідпитку», все в помаді, торті і шампанському! Що може бути прекрасніше! Давай, відірвися по повній програмі! Нехай твоя душа радіє, сміється і плаче від натхнення! Ти - народився (лась), що може бути прекрасніше!

***

Вітаю з днем ​​народження.Бажаю цілий віз здоров'я, як у спортсмена, кілька туго перетягнутих пачок зелених папірців із зображенням Франкліна і вінець щастя в твій будинок. Успіхів, радості і море енергії!

Джерело: http://vitannya.com/krasivi-shhiroserdechni-vitannya-svoyimi-slovami-z-dnem-narodzhennya/