Привітання з днем народження дитині дівчинку, хлопчика своїми словами, українською мовою


Привітання з днем народження дитині дівчинку, хлопчика своїми словами, українською мовою

Прекрасного хлопчика від усього серця хочу привітати з Днем народження. Нехай це чарівне свято принесе тобі масу незабутніх емоцій, позитивних вражень, чудовий настрій, фантастичні подарунки і щасливу посмішку до вух. Більше оптимізму, позитиву і енергії тобі.

***

П ожелания бути завжди собою цілком годяться для такої розумної та славної дівчинки, як ти. Продовжуй також радувати своїх рідних.

***

Татову і мамину радість хочемо привітати з Днем Варення! В твоє свято бажаємо тільки позитиву, посмішок, веселощів. Ти став на рік дорослішими, а значить, мудрішими. Бажаємо успіху, міцного здоров'я, здійснення найзаповітніших бажань. Ставай добрим, сильним, справжнім чоловіком, який буде надійною і опорою для всієї родини. Твоє народження було найкращим подарунком 6 років тому, який нам подарувала доля. Ми докладемо всі зусилля, щоб допомогти тобі здійснити все задумане, досягти небувалих висот. Навчання нехай тобі дається легко, в щоденнику нехай поселятися хороші оцінки і залишаться там назавжди. Кожен твій день завжди починається з посмішки, нехай так буде все життя. Синочок наш, вітаємо тебе і дуже сильно тебе любимо!

***

Я щиро хочу привітати цю милу і добру дівчинку! З Днем народження, люба моя! Кількість твоїх заслуг і достоїнств не злічити, і тому я бажаю також продовжувати і далі бути найактивнішою і оптимістичною дівчинкою в школі. Ти справжня молодчинка, яка стрімко домагається поставлених цілей. Мрій, адже це чудово, тільки представляючи чудове майбутнє, можна здійснити свої бажання. Яскрава і блискуча - це завжди в твоєму стилі, тому що ми всі знаємо твій чудовий позитив і настрій. Тільки володіючи такою силою волі, як у тебе, можна впоратися з будь-якою проблемою і знайти відповідь на будь-яке питання в житті. Ніколи не забувай про батьків, а також про бабусю з дідусем, які завжди тримають за тебе кулачки і підтримують тебе. Ми щиро радіємо твоїм перемогам, завжди будь гідним конкурентом іншим. Кохана моя дівчинка, я дуже люблю тебе і просто обожнюю.

***

Виявилося, що не тільки діти, але й онуки мають властивість швидко рости. Сьогодні ми відзначаємо твоє 14-річчя! Скоро це свято ти будеш відзначати виключно в колі друзів, потім одногрупників. Незважаючи на те, що ти став дорослим, балувати тебе ми не перестанемо! Бажаємо успіхів, здоров'я, гарного настрою!

***

Наша краса, наше чарівність, наша улюблена донечка. Сьогодні світле свято на землі – день твого народження. Від щирого серця прийми найтепліші побажання. Будь завжди щаслива, і довго – довго радуй нас своєю красою. Рости здоровою і розумною. Нехай всі печалі та незгоди обходять тебе стороною. Нехай Обрана тобою дорога, буде ясною і прямий. Бажаємо тобі добра, тепла, всіх благ, які існують на землі. Ти схожа на принцесу, так нехай життя твоє буде казкою.

***

Ось і настав твій сьомий День народження! Зі святом, наш меленький іменинник! Бажаємо тобі завжди досягати поставлених цілей, вчитися легко і отримувати в щоденник тільки п'ятірки. Нехай вчителі будуть прихильними, батьки розуміють, а друзі самими вірними.

***

Вітаємо зі святом нашу крихітку! Дванадцять місяців тому ти з'явився на світ і нагадував, швидше, маленький, кричущий, але найкрасивіший у світі грудочку. Бажаю тобі продовжувати пізнавати цей світ з таким же інтересом і захопленням, як протягом усього минулого року. Нехай сьогоднішній день дозволить тобі зануритися з головою в світ доброти, уваги і самих забавних іграшок.

***

«Виростити сина» — це одна з цілей життя, так що кожен твій День Народження — сходинка на шляху досягнення цієї мети, не кажучи вже про те, що це прекрасне свято сам по собі. Щастя тобі на новому життєвому етапі і нехай все складається вдало.

***

Сьогодні у тебе на торті красуються цілих сім яскравих свічок, а значить, саме час привітати тебе, наш хлопчик, з 7-річчям! Дорогий наш хлопчик, бажаємо тобі відправитися в школу за новими знаннями і приносити додому портфель тільки з п'ятірками. Нехай все виходить без особливої праці. Будь добрим і вмілим хлопчиком, якого хвалять і пишаються ним. Не залишай ніколи в біді тих, кому потрібна твоя допомога. Нехай твій життєвий шлях радує тебе своєю легкістю. Бажаємо, щоб тебе ніколи не покидав оптимізм і енергія. Друзі твої нехай будуть самими вірними, надійними і не залишають тебе. Будь здоровий, малюк до самої старості. Нехай тебе оточує любов, віра і надія, а твоя маленька зірочка на небі горить дуже довго.

***

З днем народження, батькова дочка. Ти ось вже зовсім скоро виростеш і перетворишся з моєї маленької принцеси в прекрасну леді, знайдеш собі вірного друга і упорхнешь з батьківського дому. Так нехай твій вибір буде правильним, щастя у твоєму житті є завжди, але про батьків не забувай і знай, що будинок, в якому завжди люблять і завжди чекають, у тебе є, що б не трапилося.

***

Бажаю тобі, моя славна дівчинка, щоб ти літала в хмарах, щоб частіше посміхалася і гнала чарами страх. Бажаю тобі, щоб веселилася і проводила час активно в колі рідних і друзів. В день твого народження нехай всі твої найзаповітніші бажання неодмінно здійсняться і подарують тобі веселі деньки.

***

Вітаю з днем народження гарного хлопчика. Нехай у твоєму житті кожен день буде перемогою, хай у тебе буде багато чудових друзів і справжніх пригод. Бажаю бути сміливим і відважним, веселим і життєрадісним, найсильнішим і по-справжньому успішним.

***

У день вашого народження світлий бажаю, двійнята, попутного вам вітру. Бажаю, щоб сяяли ваші яскраві і веселі оченята, щоб ви ніколи не втрачали почуття власної гідності. Бажаю, щоб ваші найзаповітніші мрії неодмінно збулися, а солодкі сни виявлялися віщими. Хай в світі буде для вас, дорогі!

***

Вітаю тебе, доню, з твоїм 11-річчям. Бажаю тобі, моя зірочка, щоб дві палички твоєї дати стали щасливими і довгими рейками твоєму житті. Доця, бажаю тобі великого потенціалу успішного розкриття всіх талантів, досягнення успіху в навчанні, веселощів з друзями, великих і маленьких чудес для твого серця.

***

Милий, чудовий, чудовий дитина, я вітаю тебе з днем народження. Нехай для будь-якої ситуації у твоїй кишені затаїться паличка-виручалочка, нехай в небеса мрій тебе забирає килим-літак, нехай смачними солодощами картає скатертина-самобранка, нехай від усіх життєвих негараздів вкриє шапка-невидимка, нехай виконає будь-яке бажання золота рибка.

***

Вітаю чарівного дитини з 4-річчям. Бажаю тобі, сонечко, виконання бажань і смачних солодощів на столі, неодмінною радості і веселих пригод, пізнавальних прогулянок і захоплюючих витівок.

***

Вітаю тебе з 16 днем народження і бажаю цвісти, як троянда, як тюльпан, завжди бути такою ж ніжною, як їх пелюстки. Щоб життя тобі била ключем, а краще вулканом. Будь сильною і могутньою, як сосна, щоб тобі було байдуже ні буревій, ні шторм, ні сильний холод, ні спека. Живи, не знаючи гроз і бід, хоча б ще 1000 років!

***

Не знаю, що можна побажати такого дивовижного хлопчика, адже він приголомшливий, і іншого такого у Всесвіті просто не знайти. Бажаю йому залишатися таким же унікальним, життєрадісним, оптимістичним, турботливим і уважним. Нехай тебе завжди переповнює щастя, а усмішка не сходить з лиця.

***

Синку, я дуже тебе люблю і пишаюся тим, що ти ростеш доброю, красивою, розумною хлопчиком. Бажаю тобі гарних оцінок, чудових і надійних друзів, успіхів у спорті і твоїх захопленнях.

***

2 роки — це така маленька частинка майбутнього життя, але як багато всього змінилося за цей час. Перші зубки, слова, кроки — скільки щастя в цих простих речах. Наше маленьке диво, ми не уявляємо нашого життя без тебе. Ти — подарунок від Бога, за що ми йому вдячні. Нехай твоє життя буде яскравим, повної усмішок і добрих людей. З днем народження тебе, сонечко!

***

Сім років – це самий ніжний і важливий вік. У цей період дитина вчитися бути більш самостійним, піднімається на щабель вище, йде в школу, ставати дорослішою і починає по-іншому сприймати цей світ. Бажаємо сьогодні нашому чудовому імениннику хороших друзів, багато веселих ігор та цікавих відкриттів.

***

Цветик мій, моя рідна, я тебе вітаю від усієї душі. Сьогодні день народження найкращою дівчинки на планеті! Нехай ніякі життєві буревії не зіб'ють корабель твоєї долі з вірного курсу. Нехай твоє оточення підтримує тебе і додає сили у важку хвилину життя. Ніщо на світі не здатне замінити мені тебе. Ти моє життєве скарб, мій промінчик сонця в дощовий день. З днем народження тебе, щоб не сталося, знай я поруч! Адже таких щирих діток, я ще ніколи не зустрічала. Нехай нові пригоди, приходять в твоє життя кожен день. Нехай дива, приходять у все, і приносять з собою частинку щастя, що оселитися в тебе під подушкою. З днем народження!

***

З днем народження, наш милий і чудовий квіточка. Подивишся на тебе, і самим хочеться пострибати, ти, малятко, фонтан енергії, що випромінюється в різні сторони. Здоров'я тобі і постійного веселощів!

***

Ну що тобі сказати в твої тринадцять років? Ось ти й дорослий! Не сумуй, посміхайся частіше, і знайди настрій своє, сьогодні воно повинно бути беззастережно! Нехай у твоєму житті буде все, тільки в подвійній порції! Будь надзвичайно щасливою і успішною людиною в море радості і задоволення! І нехай у цього моря не буде берегів! Бажаємо тобі безкрайніх горизонтів можливостей і перспектив у майбутньому, а сьогодні просто насолоджуйся своєю ніжною юністю! Хочеться побажати тобі Вселенського щастя, невразливою сили духу! Нехай кожен твій мить буде яскравим і запаморочливим, а все життя — чудової і неповторної! У тебе все найголовніше - попереду! Впевненіше роби крок вперед, старанно гризи граніт науки і люби своїх батьків! Бажаємо, щоб у цьому році все виходило, все збувалося, оточували гідні люди, а настрій і здоров'я тільки збиралося і множилося! З Днем Народження тебе, юний іменинник!

***

Джерело: happybirthday.co.ua