Поздоровлення з днем народження жінці не у віршах


Поздоровлення з днем народження жінці не у віршах

Моя улюблена жінка, прагни завжди і у всьому бути першою і кращою. Знай, що я підтримаю тебе у всіх починаннях. Дорога моя, щастя тобі величезного, як океани, посмішок, щоб твоє серце раділо і переповнювала уваги рідних і близьких людей в цей день! З днем народження!

***

Бажаю жити зі смаком. Нехай у твоєму житті будуть солодкість любові, прянощі пристрасті і терпкі романтичні нотки. Обов'язково додай в цей коктейль перчинку пустощів і краплю гострих відчуттів.

***

Бажаю залишатися завжди радісною, зігрітій любов'ю, зі щасливим блиском в очах! Нехай кожен твій день буде маленьким святом — і завжди буде привід для щасливої усмішки! рейтинг:

***

Всі мої побажання йдуть від душі. А звучать вони так: благополуччя, радості, світла, затишку, тепла, достатку! Нехай всі твої дні будуть наповнені натхненням, жадобою до життя! Всього тобі самого найкращого!

***

Нехай дощ у вашому житті не настане ніколи, хай щастя і перемога буде з вами назавжди. Богатирського здоров'я, успішних починань, розуміння з півслова, колосальних емоцій. Не відмовляйте собі ні в чому, подорожуйте, пробуйте на смак екзотичні страви, любите.

***

Вітаю з Днем Народження! Бажаю багато сонячного світла, усмішок багато і квітів, здоров'я повну корзину, багато польових ромашок, лілій достаток, щастя жіночого щоб запас, діток повний будинок, щоб чоловік — справжній чоловік, вірний лицар і чарівник! А ще свекруха — вірну подругу!

***

Озирніться навколо. Сьогодні поруч з Вами зібралися не просто друзі і рідні, це ті люди, які щиро хочуть висловити свою вдячність: так подароване життя, за любов і підтримку протягом довгих років, за вірність, відданість і міцне плече у важку хвилину. Ви – приклад для наслідування, Ви – найкращий друг, і день Вашого народження – це самий справжній привід зібрати всіх за одним столом. Прийміть же сьогодні всі ці щирі вітання, теплі слова та посмішки. Нехай цей день буде наповнений для Вас позитивом, радістю та хорошим настроєм. Нехай усі життєві перешкоди роблять сильніше, а обставини завжди складаються під руку. Ми від усього серця вітаємо Вас з цим прекрасним днем, днем Вашого народження!

***

Чарівною і завжди чарівній жінці хочеться побажати в день народження тільки щастя, пам'ятних моментів і королівських пристрастей! Нехай ваше життя переливається яскравими іскорками радості і веселощів, душа співає від любові, тіло світиться здоров'ям і красою, а ваш шлях осявають лише найяскравіші зірки!

***

Я хочу всім серцем, щоб сьогоднішній день пройшов чудово. Ти моя хороша подруга, нехай у тебе буде багато незабутніх пригод, веселих прогулянок, добрих знайомств. Мрій, і твої мрії, надії і бажання обов'язково стануть втілено в реальне життя.

***

Нехай легкість в тілі, романтика у душі, любов у серці і ясність в голові ніколи не покидають тебе! З Днем Народження!

***

Поспішаю привітати тебе з днем народження! Хочу побажати тобі безмірного щастя і океан любові, удачі і успіхів. Що б ти залишалася такою ж: неповторною, розумною, веселою і красивою. Ще я бажаю: великий гаманець, що б він ніколи не знав втрат і день від дня все більше товстішав.

***

З днем народження, люба! Залишайся особливою і непередбачуваною. У чоловіків буди галантність, а в дамах прагнення до здорової конкуренції. Нехай казка стане реальністю, а нудьга і хандра на сто років втратять твою адресу. Не болів, і не старей!

***

Дорога іменинниця! Дозвольте привітати вас з новим роком життя, і сказати вам, що ви неймовірно мила і чарівна жінка, постійно випромінює позитив! До таким шикарним жінкам, як ви тягнуться руки, хочеться постійного спілкування, виникає бажання дарувати вам увагу, слухати вас і захоплюватися! Хочеться робити компліменти, дарувати квіти, писати вірші і присвячувати вам пісні! Ви, як магніт! Неможливо відірватися від вас, неможливо пройти мимо і не помітити, неможливо не закохатися! Ви околдовываете, ви чаруете, ви маните до себе, ви завораживаете своїм поглядом раз і назавжди! Спасибі вам за те, що такі жінки, як ви, прикрашають нашу планету, дарують настрій перехожим, випромінюють світло радості навколо! Будьте щасливі у відповідь за свою красу! Будьте вічно молоді! Бережіть себе для того, щоб робити цей світ прекраснішим!

***

В цей день я вітаю прекрасну молоду жінку з народженням на світ! Нехай чоловік носить тебе на руках. Нехай у домі буде багато сміху, везіння, усмішок і радості. Нехай у твоїй душі завжди буде гармонія, оселиться ніжність. Бажаю тобі завжди бути еталоном жіночності, не тільки зовні, але і внутрішньо.

***

Чудова, мила і прекрасна, нехай цей день народження залишить радісний слід спогадів у твоєму житті, нехай цей рік подарує можливість бути неймовірно щасливою і у всьому процвітаючої, нехай кохання у твоєму серці стане ще більше, нехай ніколи не постукає у ваші двері смуток смуток.

***

Гарного настрою і вдома, і на роботі. Величезної любові, люблячих і відданих друзів. Ну, а з боку колективу – гарний настрій гарантуємо. Зі святом!

***

В одній пісні співалося про сумне свято — день народження. Бажаю тобі завжди бути веселою, залишатися з почуттям гумору, а головне залишитися такою ж життєрадісною, чуйним і приємним у спілкуванні людиною. І нехай день народження залишиться позаду — але ти будеш пам'ятати ті щасливі хвилини зустрічі з близькими і рідними. З днем варення!

***

Жінка улюблена моя! Сьогодні твій день народження! З днем народження тебе я вітаю! Бажаю щастя, міцного здоров'я, гарного настрою і неймовірного везіння! Нехай все, що б не відбувалося в житті, призводило до кращого! Щастя тобі, рідна моя!

***

Чудово, що в світі є такі чудові люди як ти! Витончені, красиві, елегантні, завжди відкриті для світу і дуже харизматичні! Таких би побільше, щоб світ став добрішим і красивішим. Бажаю невичерпного джерела натхнення, нескінченних ідей у творчості і міцної опори поруч! З Днем Народження!

***

Ми сьогодні шалено щасливі привітати з Днем народження дивовижну і справді чудову жінку! Вона вишукане, граційна, чарівне і досконале творіння творця. Вона ступає, ніби богиня, яка з'явилася до нас на грішну землю із блакитних небес. Її місія – дарувати нам свою радість, оточувати приємною піклуванням, створювати затишок і приносити в буденне життя гармонію досконалості. Зі святом, дорога жінко!

***

Дорога наша! Сьогодні твій ювілей. Ти досягла всього, що хотіла. Так нехай же твоє птах – успіх і далі летить над тобою. Закриваючи тебе від негараздів, сумних звісток. Близькі завжди будуть підтримкою. Оточуючи любов'ю, турботою, розумінням.

***

Вітаю Вас з днем народження! Спасибі Вам за вашу щирість, унікальність і товариськість, щиро бажаю, щоб прокидаючись вранці Ви відчували себе по-справжньому щасливою і коханою, а Фортуна завжди на вашому боці!

***

Сама красива, мила, жіночна з днем народження! Нехай твоя краса ставати все сильнішим, здоров'я додається, щоб тебе оточувала любов, посмішки, щастя, гроші! Мрії виконання, більше натхнення, радості, кращих моментів, барвистого веселощів!

***

Що потрібно для щасливого життя? Гарна погода за вікном, мішок золота, цікава робота? Все це, я скажу чесно, неважливо порівняно з любов'ю! Коли є любов, як у нас з тобою, не треба бажати більшого, ніж зберегти ці почуття, пронести через роки... Все інше, що буде бажане, обов'язково додасться, адже любов творить дива! Я вітаю тебе з Днем народження і ще раз зізнаюся в коханні, я ніколи не втомлюся говорити про це! І раз вже у нас є любов, то пора придбати ще дещо... тому я бажаю тобі щодня прекрасного настрою, оточення з хороших людей і більше удачі!

***

Нехай здійсняться Ваші заповітні бажання, збережеться все добре, що присутній у Вашому житті і примножаться моменти любові, удачі, радості і оптимізму. Я щиро бажаю Вам щастя, бадьорості, здоров'я, свіжих творчих ідей і НАЙГОЛОВНІШЕ повноцінного відпочинку!

***

Джерело: pryvitay.co.ua