Найкращі привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці


Найкращі привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці

Нашу улюблену начальницю вітаємо в єдиному пориві всьому нашому дружним колективом. Бажаємо тільки грандіозних успіхів і нищівних перемог. Нехай навіть невдачі і помилки, зрештою, обертаються на вашу користь. Нехай всі конкуренти в бізнесі будуть повалені, а вцілілі просяться стати скромним філією нашої процвітаючої фірми. Нехай вести бізнес вам допомагають натхнення, фортуна і ваш талант підприємця. Ми дуже раді бути в вашій команді. З днем народження!

***

Керівники бувають різними. Але наш – найкращий. Ваша молодість та енергія – потужні стимули для творчої незаспокоєності підлеглих. Ваш оптимізм допомагає побачити перспективи і знайти сили їх досягти. А Вашу увагу і доброзичливість стали прикладом для наслідування!

***

У нашій приголомшливою начальниці сьогодні день народження! У зв'язку з цим ми хочемо привітати вас від імені всього колективу нашої організації побажати вам успіхів в трудовій діяльності, жіночого щастя і здоров'я. Ви дуже сильна жінка, яка пройшла нелегкий шлях, перш ніж отримала посаду своєї мрії. Ви часто з нами діліться історіями зі свого життя і розповідаєте, як важко вам було довести те, що ваша компанія нічим не поступається іншим. Але зараз ви займаєте гідне місце і керуєте відмінною компанією. Ми бажаємо вам процвітання, збільшення числа клієнтів і зменшення числа конкурентів. Хоча конкуренти іноді все ж бувають корисними, особливо коли хочеться показати свою перевагу.

***

У цей урочистий день бажаю Вам потонути в грошах, захлинутися любов'ю і пізнати щастя! Ви не просто людина, Ви – жінка. Ви не просто жінка, Ви – найчарівніша, чесна, чарівно красива жінка! Нехай усі негаразди та незгоди, лише тільки побачивши Вас, вмирають болісною смертю, щоб всі наступні, які захочуть Вас відвідати, боялися! Нехай життя та доля дарує Вам тільки найбажаніші подарунки, а щастя хай любить Вас сильніше самої любові! З ювілеєм! Сьогодні Ваш день, Ваше свято!

***

Чудового начальника від усієї душі вітаю з днем народження. Бажаю завжди залишатися впевненим у собі чоловіком, людиною високого статусу і доброго серця. Нехай в житті у Вас завжди буде місце під сонцем, хай у роботі обов'язковими пунктами будуть успіх і достаток, хай для Вас кожен день відкриває щось нове і дарує щось незвичайне.

***

Начальниця-красуня, розумниця, кудесниця, хай в день народження Ваш аура стане світліше і добріше, робота відкриє нові перспективи та ідеї, життя дарує великі можливості і гарний настрій, а серце заспіває пісню кохання і мрії.

***

Дорога наша Анастасія Олексіївна, з Ювілеєм вас. Ви наша дороговказна зірка. Зазвичай ви ведете нас за собою в світ цифр, бланків і звітності. А сьогодні ви привели нас на велике свято. Ми дуже раді ділити з вами не тільки роботу, але і торжество. Щастя вам і зоряних успіхів у всьому!

***

Славний день ми відзначаємо сьогодні всім колективом – День Народження нашого боса! Говорити про цього геніального керівника можна нескінченно, наскільки вона цікава і глибока особистість! Своїми ідеями і словами він проникає в душу, він вкладає в спілкування з колективом максимум своїх сил, він працює з кожним індивідуально, щоб донести до людини щось важливе! Спасибі вам за вашу працю, за ваше прагнення зробити нас успішними, щасливими і самодостатніми! Будьте і далі для всіх нас добрим прикладом для наслідування! Від усього серця бажаємо вам і вашій родині духовних благ, сімейного затишку, простого людського щастя, чистої любові, взаєморозуміння! Нехай кар'єрне зростання стрімко заведе вас на найвищу вершину професіоналізму! Процвітайте і розвивайтеся, а ми будемо у вас всьому вчитися! Зі святом!

***

Нехай робота приносить тільки задоволення, а сімейне життя тільки щастя. Нехай навіть найважчі перешкоди служать приводом стати ще сильніше і наполегливими у досягненні кар'єрного зростання і отримання прибутку. З Днем народження!!!

***

Дорога наша директор! Від усього нашого колективу хочеться вам відверто і від усієї душі побажати, тільки всього найкращого! Нехай ваше справедливе і щире серце ніколи не знає болю і тривог. Нехай ваша добра і чесна душа завжди буде спокійна і в гармонії з усім зовнішнім світом. Бажаємо вам чудовий і нюховий наш бос, справжнього жіночого щастя, кар'єрного зростання та розвитку, нових досягнень і успіхів у всьому! Ваш люблячий і поважає вас колектив.

***

Міцного і бравого чоловіка, а до того ж ще і чудового начальника вітаю з днем народження. Бажаю Вам невичерпного ентузіазму та великих сил, відмінної керівництва ідеями і підлеглими, вдалих починань і успішних результатів у справах, світлих надій і справжнього щастя в житті.

***

Сьогодні весь наш колектив, який зібрався, щоб привітати вас, незамінний начальник з днем народження. Ми вам хочемо сказати спасибі, за те, що в найтяжчі хвилини не тільки приходили нам на допомогу, але і завжди підтримували нас, подбодряли. За те що ніколи не залишали нас, і дарували нам тільки радість. За те що цінуєте кожного з нас. Нехай у ваш день народження, до вас прийде величезна удача. З днем народження.

***

Дорога і вельмишановна наша начальниця! Як показує практика, будь-яка група людей, будь-який колектив, будь-яке суспільство потребує лідера, який був би прикладом для всіх інших. І ми щасливі, що у нас саме такий лідер, начальник, як ви. Прийміть наші вітання! Бажаємо, особистого щастя, непохитної волі і чергових перемог на кар'єрних сходах. З днем народження!

***

Відмінним способом сказати своєму керівнику добрі слова на його честь – це день народження. Вітаємо вас з ще одним успішно прожитим роком і бажаємо, щоб наступного літа приносили тільки легкі завдання, здоров'я, успіх і достаток. Якщо зробити , він сподобається і керівнику.

***

Сьогодні день народження відзначає найкращий начальник у світі. Ви неймовірний людина з прекрасною душею і добрим серце, хоча люди, які з вами не знайомі, навряд чи подумають про це. З незнайомими людьми ви ведете себе дуже стримано й холодно. Справляєте враження дуже серйозного і суворого людини. Насправді, ви – справжній професіонал, який добре справляється зі своїми обов'язками. Ми вітаємо вас з днем народження і бажаємо вам щастя, здоров'я, успіхів у всьому і удачі. Нехай вас оточують самі близькі й дорогі люди, а удача ніколи не покидає ваш будинок. Ми обіцяємо зробити все можливе і неможливе, щоб допомогти вам повернути нашу компанію до життя. На даний момент це головна мета. Але ми не сумніваємося в нашій перемозі.

***

Шановний керівник, лідер нашого колективу. У народі кажуть, що лідерство зграї продиктовано силою, а лідерство в суспільстві - мудрістю. Ви ж, будучи мудрим начальником, вмієте поєднувати в собі авторитарність і демократичність. Ми захоплені Вашою проникливістю, цінуємо Ваше ставлення до людей, вчимося у Вас самостійності і пунктуальності. Дозвольте нашого дружнього колективу привітати Вас з Днем народження і побажати, не залежно від сформованих ситуацій, зберегти в собі ділові якості і тримати нашу фірму "на плаву" ще довгі роки.

***

Сьогодні святковий день у нашого начальника – День Народження! Від імені всього колективу і співробітників нашого підприємства ми бажаємо вам професійного успіху та особистісного зростання! Насолоджуйтеся кожним моментом, який підносить вам доля! Передати всі почуття неможливо, але спасибі вам! Спасибі за все! За кожну раду, за кожне слово, посмішку, сміх, за те, що завжди з нами, за те, що не забуваєте нас, підтримуєте, допомагаєте і ведете за собою! Ми теж, завжди, завжди будемо пам'ятати про вас, обіцяємо! Ще ми хотіли б сказати спасибі за всі ті роки, що ви настільки відкрито, дарували нам себе! Ваші слова підтримки допомогли багатьом стати на ноги, продовжити боротися, надихнули на нові звершення! Гідний чоловік, справжній, чистий, відвертий, кращий! Начальник, з Днем Народження! Добра вам і вашим рідним людям!

***

Наша улюблена і шанована, (ім'я, по батькові), ми вітаємо вас з днем народження! Ми ніколи не думали, що можна так прив'язатися до людини, як ми вже встигли прив'язатися до вас. Ви давно вже перестали бути просто керівницею і начальницею. Для нас ви – глава компанії і просто хороший і рідна людина. За час роботи ми з вами зрозуміли, що ви нічого не боїтеся. Ще ніколи не бачила, щоб чоловік був такий спокійний в період дуже складного кризи. Але ви просто майстерно трималися і вели себе так, ніби ви всі знаєте наперед. Це один з ваших улюблених прийомів, які ви майстерно використовуєте проти своїх конкурентів. Ви – неймовірний стратег. Ми бажаємо вам все більше і більше дивувати заздрісників і лякати конкурентів.

***

Вітаємо! Бажаємо подальшого кар'єрного зростання, фінансового процвітання, затишного сімейного вогнища, і міцного здоров'я. Нехай ваш рахунок у банку продовжує рости, а статус міцніти. З повагою, ваші віддані працівники.

***

Всі численні співробітники нашої компанії хочуть від усього серця привітати нашу молоду начальницю, яка з першого ж робочого дня влилася в наш колектив. Ми вітаємо вас з днем народження і бажаємо вам успіхів у цій нелегкій, але дуже цікавій справі. Ми впевнені, що з вами компанії не страшні кризи і проблеми. Та й нам теж не страшно. За ці кілька місяців ви проявили себе як дуже грамотний і освічений фахівець, який приділяє увагу всім працівникам без винятку. Ми хочемо, щоб ви міцно утвердилися на новому місці і почали підкорювати нові горизонти. Не сумнівайтеся – у вас все вийде. В разі чого ваші віддані працівники вам допоможуть. Ми ще раз вітаємо вас і бажаємо вам всього самого прекрасного.

***

Бажаємо Вам бути щасливою завжди, бажаємо, щоб Вас не старили року, бажаємо, щоб юність в серці співала, бажаємо, щоб просто вирішувалися всі Ваші проблеми! Нехай наша мила начальниця, Вам допомагають досягати фірми процвітання наші руки, нехай наші серця вічно стукають в такт Вашому серцю! З днем народження Вас! Ми Вас поважаємо, любимо, цінуємо!

***

Колектив наш бажає вам, наш шановний директор, прожити на світі цілий вік. Нехай життя вам завжди буде прихильною і терпима. Нехай у житті буде ще багато весняних солодких мрій, і в родині хай буде тиша та благодать. З Днем Народження.

***

З величезною радістю хочу привітати улюблену начальницю з Днем Народження! Для мене працювати з вами – справжнє задоволення. Ви завжди направляєте нас в правильне русло, даєте настанови та поради, вирішуєте разом із нами проблеми. А ще я помітила одну цікаву річ – ви ніколи не відокремлюєте себе від співробітників. Ви завжди хочете бути ближче до нас, щоб у разі чого допомогти і підтримати. Я ще ніколи не бачила, щоб ви сумували або втрачали контроль над ситуацією. Це якості сильної та відповідальної людини, яким ви і є. Спасибі вам ваш нескінченно добре ставлення до нас! Ми вас дуже любимо і поважаємо. А ще ми завжди ставимо вас в приклад багатьом іншим працівникам. Зі святом, наша дорога начальниця!

***

З народженням Вас, вельмишановний начальник! Щастя та міцного здоров'я, достатку, вигідних угод і розумних підлеглих. А також хочеться побажати Вам залишатися таким же справедливим і розважливим начальником!

***

З днем народження вітаємо нашого вельмишановного начальника! Хочемо побажати Вам тільки самого прекрасного: щоб у житті все складалося якнайкраще, щоб робота приносила задоволення і радувала. Гарних Вам ідей, втілення задуманого, великих можливостей. Будьте здорові і щасливі!

***

Нехай кожен новий день приносить лише гарні події, нові плани, стабільність в роботі, щоб завдяки цьому в колективі завжди була впевненість у завтрашньому дні. Нехай ріг достатку, який ми вам даруємо, стане реальністю в житті вашої. З Днем Народження.

***

Прекрасну жінку і чудову начальницю вітаю з днем народження. Бажаю завжди поєднувати неймовірну красу і суворість характеру, доброту душі і серйозність намірів, старанну роботу і чудовий відпочинок, впевненість в собі і ніжні почуття до близьких людей.

***

Подруга! В свій День народження ти світишся щастям і царішь за столом, прихильно беручи сердечні вітання та щирі побажання близьких тобі людей. Що ми можемо побажати тобі? Ти створила своє життя своєю працею, своєю увагою і турботою ти зігріваєш свою сім'ю, свого чоловіка і ваших дітей. Я хочу від себе і разом з усіма тими, хто зараз високо підніме келих в твою честь, побажати, щоб удача завжди була при тобі, а блакитне небо над твоєю головою завжди було безхмарним!

***

В цей прекрасний день, день Вашого народження прийміть данину поваги. Життя — це слалом, де доводиться лавірувати між різними обставинами і сталкивающимися інтересами, особливо таким діловим людям, як ми з вами. Тому ми бажаємо Вам надійних партнерів, вічних спонсорів, вигідної кон'юнктури і вдалого слалому! З Днем народження!

***

Вітаю з днем народження чудову жінку найкращу начальницю. Від душі бажаю бравих успіхів у діяльності, вічного процвітання і поваги, прекрасних життєвих ідей, світлого щастя і удачі, доброго здоров'я, щирої любові і достатку.

***

Шановний керівник! Прийміть побажання на честь вашого дня! Мільйони людей, мільйони думок, мільйони надій і мрій! І кожен в думках про самому світлому майбутньому! Спочатку у людини вкладена добра і світла душа! Спочатку, при народженні! Бруд налипає пізніше, і сіра маса видозмінюється з кожним прожитим днем! Людина сама виховує свою душу, сам зберігає її. І на старті в життя всі вірять в найкращий результат! Тільки от до фінішу приходять не всі зі своєю світлою душею, хто розтратив, хто продав, у когось вкрали, хтось обміняв її на більш цінне, хтось просто забув, у кого-то в серце, а хтось загубив і шукає себе все життя! Я бажаю вам не втрачати душу, не продавати і не залишати в інших не серцях люблячих вас, бережіть себе! Стартова доріжка у нас одна, а ось фініш у всіх свій!

***

Джерело: wish.co.ua