Привітання з днем народження чоловікові не у віршах


Привітання з днем народження чоловікові не у віршах

Вітаю! Нехай життя завжди буде сповнена позитиву, яскравих вражень і справжнього щастя! Побільше тобі успіхів, яскравих миттєвостей, спокою на душі і гармонії! І нехай попереду чекають тільки найкращі новини та події!

***

Сьогодні День народження реального чоловіка, і ми хочемо привітати його від тільки серця з цією серйозною датою. Хочемо бажати тобі, щоб у цей день тебе не журили дії минулого, а веселило сьогодення і перспективне майбутнє. Святкуй це принципове день з коханими і люблячими тебе людьми, і нехай будь-хто з них поєднує в собі обидва визначення даних.

***

Хочу, щоб тебе оточували розкішні жінки, дорогі автомобілі і тільки гідні люди. Нехай зрадники і лиходії не посміє наблизитися, а друзі будуть завжди готові захистити. З Днем народження! Бажаю безкрайніх просторів щастя і везіння.

***

Нехай всі труднощі, випробування і негаразди залишаються в минулому році, а новий власний рік радує позитивом, хорошими подіями. Таких яскравих і розумних чоловіків як ти в нашій сучасності дефіцит. Залишайся таким же чудовим для всіх, добивайся успіху в кожній сфері життя і, звичайно, не забувай своїх друзів.

***

В день твого народження мені так хочеться вигукнути: «Розплющ двері в світ своїми плечима, завоюй його своєю посмішкою, і нехай луг твоєму житті буде завжди квітучим та зеленим!»

***

З днем народження, справжній чоловік, вірний друг і просто чудова людина. Від усієї душі хочу побажати, щоб життєві біди і нещастя оминали, щоб кожен раз в голову приходили свіжі та перспективні ідеї, щоб з ранку бадьорив гарячий смачний кави, а ввечері надавала сил любов рідної жінки.

***

З днем народження! Шлю тобі свої щирі вітання і побажання. Простого, чоловічого, справжнього щастя. Щоб був будинок, де люблять і чекають, цікава та прибуткова робота, вірний друг поруч і незламна віра у власні сили

***

Вітаю з днем народження одного з найбільш мужніх чоловіків! Адже мужність — це фортеця духу, мудрість, великодушність, ясність думки, вміння дружити, вміння бути опорою і підтримкою для близьких. І ще хочу побажати — все твоє довге життя залишатися завжди самим щасливою людиною!

***

Вітаю з днем народження! Бажаю бути завжди веселим і життєрадісним. Нехай тебе оточують лише вірні друзі. Ще хочу побажати зльоту по кар'єрних сходах, пишатися своїм становищем, бути вмілим на всі руки і просто бути щасливим.

***

Самого прекрасного і феєричного чоловіка, що я сьогодні від усієї душі вітаю з днем народження. Бажаю, щоб сірі будні, перетворилися на яскраві барвисті святкові дні. Щоб душа твоя, образ не знала, а завжди співала тільки від веселощів і від прекрасного життя. Щоб серце, не унывало від образ. Бажаю завжди залишатися таким же галантним і цікавим чоловіком, яким є зараз. Щоб нічого не змогло зіпсувати тобі свято. Так що дорогий, нехай всі твої плани реалізуються в житті. Я знаю що ти здатний на багато що. З днем народження тебе

***

Скільки часу минуло, а в твоїх очах все той же хлопчисько, який любив отримувати іграшки до Дня народження. Сьогодні нічого не змінилося, тільки іграшки стали набагато серйозніше. І не важливо, ти сидиш за кермом автомобіля для педального дітей або за кермом дорослої машини – ти не старієш, залишаючись такою ж щирою людиною!

***

З днем народження! Восхищай всіх впевненістю та силою, досягати бажаного і знаходь час для відпочинку, спілкуйся з друзями і пишайся родиною! Нехай будь-яку мить знаменується приємними і веселими подіями!

***

В очах коханої потопаючи На тлі висхідного сонця, Ти не журися, в цей ранок на роботу встаючи, А краще встань і подивись в віконце. І ти побачиш – природа тобі посміхається, Птиці солодко співають – все привітати тебе намагаються. В честь свята прийшов І роки життя пішов.

***

Побажаю тобі, чоловік дорогою, щоб серце співало у тебе хіп-хоп та рок-н-рол, коли з тобою поруч я. Бажаю тобі, моє щастя, щоб з настанням весни ти опинився біля своїх почуттів у владі, тобі бажаю я всіх благ, бажаю світ врятувати. Бажаю тобі сотні разів себе в світі знайти. Нехай день народження заводний тебе закрутить знову, подарує радість і успіх, надію, віру і любов!

***

Хочу побажати тобі в кишені грошиків велику пачку, в гаражі круту тачку, в житті постійну казочку, за кордоном величезну дачку, за життя постійну удачку, в будинку помічницю-господиню, велику заначку, так і доньку здорову надбавку!

***

Вітаю з Днем Народження дорогого мені людини!!! Від усієї душі бажаю тобі усіляких благ і хочу нагадати, що життя така якою ти її зробиш сам! Ось чому так важливо цінувати відкриваються перед тобою можливості. Йди вперед, не озираючись, винось досвід, оточуй себе гідними людьми, такими як ти сам! І тоді все про що ти мрієш збудеться! Ще раз вітаю!

***

Щоб бути сильним, треба мати міцне здоров'я. Щоб досягти успіху, необхідна цілеспрямованість. Щоб бути заможним, потрібно працьовитість. Тому, бажаю, щоб у тебе завжди були присутні ці якості, і ти був сильним, успішним і багатим. З днем народження!

***

Самого прекрасного і феєричного чоловіка, що я сьогодні від усієї душі вітаю з днем народження. Бажаю, щоб сірі будні перетворилися на яскраві барвисті святкові дні. Щоб душа твоя образ не знала, а завжди тільки співала від прекрасного життя. Бажаю завжди залишатися таким же галантним і цікавим чоловіком!

***

Бажаємо нашому імениннику завжди зберігати душевну молодість, адже молодість — це чудове стан очікування прекрасного, це відчуття, що все можливо, все тобі під силу. Бажаємо тобі здоров'я, щастя, нехай завжди тобі супроводжують успіх і удача!

***

Вітаю з днем народження! Час іде, а ти молодшаєш, воно не владний над тобою, хай буде в твоєму житті побільше везіння, моря посмішок і ласки! А ще бажаю здоров'я, щастя, успіху, запаморочливих подорожей, радості, любові, достатку, в загальному, всього що бажають найкращим!

***

З днем народження! Хотілося б побажати грошей найзеленіших, другу половинку найвірнішу, діток самих щирих, здоров'я самого міцного, будинки самого великого, роботу найулюбленішу. Коротше, всього того, без чого життя не мало б сенсу.

***

Процвітання в кар'єрі, мужності і сили бажаю могутньому чоловікові на день народження. В цю особливу дату нехай доля буде прихильною до тебе. Бажаю ніколи не переживати і не згадувати своїх помилок. Нехай все в твоєму житті буде добре. Бажаю тепла, успіху, любові і благополуччя. ©

***

З Днем народження! Хоч ти і не архітектор, але бажаю тобі побудувати красиве життя. Нехай у тебе буде солодка доля, яка ощасливить тебе. Повної гармонії тобі і удачі в житті. Добивайся мети, рухайся вперед і мрій. Нехай незважаючи ні на що, все у тебе буде чудово.

***

З днем народження, братан! Бажаю тобі завжди залишатися таким конкретним справжнім мужиком, яким ти є! Нехай ніякі проблеми тебе не дістають, а твій спокій ніщо не порушує. Завжди рухайся тільки вперед і не перед чим не відступай, тому що сміливість міста бере! І будь щасливий!

***

Чудового чоловіка хочу привітати з днем народження. Нехай завжди вистачає сил на подвиги і геройські вчинки, нехай не вичерпається твій оптимізм і ентузіазм, нехай добрим і міцним буде твоє серце, хай щасливою і вільною залишається твоя душа.

***

З Днем народження! Ти, звичайно, знаєш у чому секрет щастя – тобі не так вже багато років, а ти вже виконав левову частку своїх заповітних бажань, отримав визнання і успіх, з чим тебе можна тисячу раз привітати! Я бажаю тобі залишатися Творцем, Майстром свого щастя! Примножувати його, жити легко і приємно, щодня додаючи до багажу хороших спогадів нові дивовижні історії!

***

Живи так, щоб життя твоє можна було порівняти зі щасливою повістю, написаної красивою долею, в якій люди захоплюються благородством головного героя і бажають їй тільки добра.

***

Вітаю з днем народження! Бажаю успішного просування вгору по кар'єрних сходах, хорошого заробітку, гармонії з самим собою і більше яскравих фарб у звичайної сірої реальності. Нехай всі цілі будуть досягнуті, а перешкоди зруйновані від впевненості у своїх вчинках.

***

У цей святковий день хочеться побажати тобі здійснення всіх заповітних бажань. І щоб не тільки в день народження, а і в будь який інший день, доля дарувала тобі щасливі моменти. Нехай поруч з тобою йдуть по життю тільки надійні і добрі люди, які будуть поважати і любити тебе. Будь щасливий по-справжньому, і не забувай ділитися щастям з близькими людьми!

***

Нехай тебе чекають попереду довгі роки щасливого заможного життя, в якій здійснюються всі мрії та оточують тільки близькі люди і справжні друзі!

***

Кожна жінка знає, яким має бути ідеальний чоловік. Він повинен бути сміливим як Супермен, стрімким і спритним як Людина-Павук, красивим як Джонні Депп, чарівним, як Гаррі Поттер, розумним як Альберт Ейнштейн, брутальним як Джерард Батлер, справжнім джентельменом як Джеймс Бонд, володіти почуттям гумору як у Джека Горобця, і сексуальністю Йена Сомерхолдера. На жаль, мало хто бачив таких чоловіків, але зараз він переді мною.

***

З побажанням ясних і незабутніх днів, наповнених любов близьких і відчуттям безмежного щастя я дарую тобі ці вітання! Щоб кожна хвилина твого існування рясніла цікавими подіями та яскравими враженнями. А чоловіча харизма, дотепність і позитив - зводили з розуму всіх, які потрапили під вплив твоєї чарівності! Будь щасливий! З днем народження!

***

Прийшов час і тобі відсвяткувати День свого Народження! Одну гонку ти вже виграв і з'явився на цей світ! Тепер потрібно докласти багато зусиль, щоб досягти своєї мрії! А за кожною мрією стоїть важка праця! Я бажаю, щоб на цьому шляху у тебе було менше неприємностей, розчарувань, падінь, підлих людей. Нехай твоя дороговказна Зірка освітлює дорогу, а близькі люди підтримують турботою і любов'ю! Зі Святом! з Днем Народження!

***

Вітаю з твоїм днем народження! Я хочу побажати тобі, щоб у твоєму житті було багато позитивних моментів, багато позитиву і залишатися завжди життєрадісним і веселим. Ще б я побажав тобі побільше грошей, але я помітив, що це бажання ніколи не збуваються, тому не буду!

***

Джерело: pryvitalka.co.ua