Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці в прозі, українською мовою

Бажаю тобі дожити до ста років, нехай мотор в твоїх грудях працює без перебоїв і без ремонтів, нехай життя твоє буде широкою і рівною трасою без вибоїн і вибоїн. Бажаю також, щоб не заносило тебе на крутих поворотах, щоб ти завжди міцно тримав кермо свого життя в твердих руках. Вдалою і щасливої тобі дороги!

***

Ми дуже раді бути поруч і ділити навпіл всі труднощі і радості нашої професії! Сердечно вітаємо з Днем народження і бажаємо справжнього жіночого щастя і ясною посмішки!

***

З Днем народження Вас, моя прекрасна колега! Щиро хочу побажати Вам в цей свято творчих успіхів, позитивного ставлення до життя, оптимізму та стрімкого кар'єрного зростання! Нехай кожен новий день приносить Вам лише позитивні емоції! Щастя Вам і фінансового благополуччя!

***

Щоб тільки почуття задоволення викликала робота, позбавляючи від почуття сумніву у завтрашньому дні. Нехай прозвучать в день народження тільки щирі побажання. Щоб колеги відчували твою значимість і необхідність присутності, безумовно, поважали і стояли горою. Завжди дарувати людям позитивні емоції і зігрівати поглядом.

***

Я хочу привітати з Днем народження мою чудову колегу по роботі. Я пам'ятаю той день, коли ти тільки прийшла до нас в компанію, ти так соромилася, не знала, як себе вести. Однак зараз я вже не можу уявити наш колектив без тебе, без нашої заводний і активної дівчини. Мені хочеться привітати тебе з твоїм чудовим святковим днем і побажати тобі міцного здоров'я, удачі та щастя. Нехай всі твої мрії і бажання збудуться, а ідеї і плани реалізуються. Я пишаюся тобою, тому що бачу, як день у день ти напрацьовуєш професіоналізм. Ти даруєш нам стільки позитиву і радості, що навіть і говорити не варто. Я сподіваюся, що ти проведеш цей день разом зі своїми рідними і близькими людьми, які можуть підняти тобі настрій. Підкорюй і далі всі вершини нашої сфери діяльності. У тебе точно все вийде, так що вперед і з піснею. Щасливого святкування тобі!

***

Сьогоднішній день знаменний датою Народження одного з наших колег! Вітаємо! Хочемо побажати вам нового життя, нових подій, нових змін, нових поворотів і доленосних рішень! Нехай ваш час не проходить даремно і кожен момент вирішує що – небудь важливе! Нехай особисте життя надихає на роботу, робота виконується для того, щоб зробити себе щасливою і успішною леді! Бажаємо вам здійснення мрій та втілення бажаного! Нехай ваша сім'я цінує вас, як людину, а колеги дарують компліменти і повагу! Бажаємо вам лояльного ставлення начальства і просування щаблями професійної стежини! Нехай вам з легкістю піддаються висоти, а найголовніше, нехай ваша праця і старання будуть гідно оцінені! Не бійтеся починати діяти і виявляти ініціативу! Процвітайте, нехай час на ваших годинниках не застоюється на одному місці!

***

Колега, ти – душа всього нашого колективу, яскрава неординарна особистість, прекрасний друг і чудовий чоловік. Нехай День народження широко відкриє двері у світ нових життєвих відкриттів і подарує вам відмінний настрій. Нехай здійсняться всі твої надії і мрії, а вірним попутником буде Щастя!

***

Всім колективом поспішаємо привітати з Днем народження нашого чудового колегу. Ви не тільки професіонал своєї справи, але і добрий чуйний чоловік, до яких завжди приємно працювати, і просто спілкуватися. Бажаємо йому особистого щастя, кар'єрного розвитку, побільше грошей, щоб вистачало для виконання самих заповітних бажань! Не втрачайте оптимізму, тримайте голову високо і нехай дрібні негаразди ніколи не псують гарного настрою! Ви для нас – хороший друг, ми любимо Вас і віримо у Вас. Знайте, що ви завжди можете на нас розраховувати, адже в нашій нелегкій справі нікуди без взаємовиручки! Ми раді, що довелося Вас близько дізнатися. Нехай кожен день приносить радість, усмішки і тільки приємні зустрічі!

***

Наша дорога і шановна колега поспішаємо в цей світлий і святковий день привітати Вас з Днем Народження і побажати Вам здійснення усіх найзаповітніших бажань, відмінного настрою, шикарних подарунків, удачі у всьому і успіху, як у трудовій, так і життєвому шляху!! Нехай Ваше життя буде наповнене радістю, а Ви, в свою чергу, продовжите ділитися нею з нами, прикрашаючи наш колектив своєю присутністю! Ура!

***

У цей чудовий і неймовірний день, коли стало на одного щирого, красивого, доброго і розумного людини більше, коли додався ще один сумлінний і старанний працівник у світі праці, хочеться нашу колегу привітати з Днем приходу в суспільство гріхів і пристрасті, добра і зла, злетів і падінь! Нехай твоя робота буде як казка: вигадане начальство, мільйонна зарплата, щоденні премії і часті вихідні! Нехай колесо кар'єри котиться вперед з небаченою швидкістю, життя вирує, кипить як палаючий котел! В особистому житті нехай панує злагода, гармонія і достаток любові! Твоє багатство внутрішнього світу і безмежне чарівність вразили мене з першого робочого дня! Велика розкіш мати не тільки такого чудового співробітника в колективі, але і вірну та віддану подругу на життєвому шляху! З Днем Народження!

***

З іменинами, шановна колего! Нехай ви завжди будете красивою і веселою! Нехай щось незвичайне відбудеться сьогодні у вашому житті, і ви станете найщасливішою жінкою на світі. Нехай ваш улюблений принц подарує вам казку в цей день. Нехай чари цього свята не закінчиться ніколи і ще багато часу він буде радувати вас незабутніми подарунками.

***

Шановний колега! Раді привітати тебе з твоїм днем народження. Бажаємо тобі величезних професійних успіхів та подальшого творчого зростання. Ми висловлюємо тобі свою подяку за твій бойовий робочий настрій і вміння співпрацювати у команді. З тобою завжди легко і приємно спілкуватися на професійні теми, ти вмієш підбадьорити і допомогти слушною порадою. Бажаємо тобі досягти всіх поставлених цілей. З днем народження!

***

Ми з тобою в одній упряжці так давно за життя скачемо, але сьогодні твій день народження я бажаю тобі удачі в житті і в роботі, удачі в планах і любові! З днем народження, колега! Нев'янучий букет величезних премій тобі!

***

Моя дорога колега і просто дивовижна жінка я вітаю тебе і з щирою привітністю бажаю здоров'я, любові і просування по кар'єрних сходах. Нехай кожен день стане ще одним приводом для того, щоб посміхнутися і стати трішки щасливішими.

***

Бажаємо, щоб успіхи були нескінченними, настрій не опускалося нижче оцінки «відмінно», а вільний час проходило в веселощі і щастя, від якого захоплює дух. З днем народження вас!

***

Бажаю тобі, щоб все складності в твоєму житті полягали в тому, щоб вибрати: яка з 10-ти машин підходить для поїздки сьогодні в магазин, на якому острові провести відпустку, що одягнути і який ресторан для обіду вибрати. А всі інші тривоги хай відступають, залишаючи місце для щасливих і радісних моментів у житті.

***

Вітаю з днем народження, колега. Нехай буде кожен день успішним і плідним. Нехай діяльність завжди залишається ефективною і стабільною. Нехай настрій завжди буде налаштована на хвилю оптимізму. Хай життєвий статус буде високим і вигідним, а в серці завжди живе любов і добра надія.

***

Дорогий колега, з днем народження тебе. Бажаю любові міцною і виконання заповітної мрії, високого кар'єрного зростання і фінансового достатку постійного приросту.

***

Сьогодні в колективі весела атмосфера, тому що у нашої улюбленої колеги День народження. Твій позитив заряджає нас кожен день і ми сумуємо, коли тебе немає. Ми бажаємо тобі ще довго працювати в нашому колективі і радувати нас своєю присутністю, нехай у тебе завжди буде все добре і ніколи не буде приводів для смутку.

***

Сьогодні день народження у нашої милою і чарівної колеги. Бажаємо тобі ми чудового настрою, міцного здоров'я, великої удачі. Нехай збуваються усі твої мрії і твоя посмішка завжди буде радувати нас з кожним днем все сильніше і сильніше!

***

Привітання з днем народження прийміть, обожнювана наша колега! З Вами працювати – одне задоволення! І будь-яке завдання – по силам! Спасибі за те, що Ви є в нашому колективі! У цей знаменний день бажаємо Вам бути завжди на висоті: бути найкрасивішою, самою улюбленою, словом, най-най!

***

Ми проводимо на роботі істотну частину свого життя і від того, з ким пліч-о-пліч доводитися працювати, досить помітно залежать і душевний комфорт, і творчий настрій. Мені пощастило з колегою – робочий день проходить так швидко, що, часом, додому ідеш, мало не з жалем. З днем народження, ніколи не змінюйся, а якщо змінюєшся, то тільки в кращу сторону!

***

З днем народження, колега! Зарплати гідною бажаю, щоб шаруділа в гаманці спокусливими цифрами, які допоможуть перетворити в реальність найцікавіші з твоїх бажань!

***

День народження може і сумне свято, але не тоді, коли навколо друзі, рідні та кохані. Ми щиро віримо, що за довгі роки спільної роботи ми всі стали один великий і дуже дружною родиною. Тому сьогодні ми щасливі, привітати тебе з днем народження. Що побажати такого світлого і прекрасного людині. Спочатку потрібно побажати здоров'я, щоб було багато сил здійснювати всі свої найзаповітніші мрії. Потім ми бажаємо любові, яка допоможе швидше дістатися до щастя, і завжди буде надихати на підкорення нових вершин. Бажаємо ще удачі, щоб все обов'язково виходило так, як ти цього хочеш. Нехай роки біжать, а ти не сумуй ні в жодному разі, адже попереду все саме цікаве і веселе. З днем народження!

***

В день твого народження бажаю тобі, чудовий колега, щоб ти не турбувався по дрібницях, щоб вмів обертатися в суспільстві так, що станеш незамінним в колективі. Бажаю тобі, рідний, в день твого народження, аби кожна людина в світі прагнув дружити і дорожив дружбою з тобою. Нехай всі твої проблеми розтануть, немов торішній сніг. Ми в тебе віримо!

***

З днем народження, мій дорогий колега. Бажаю в житті залишатися міцним горішком, постійно знаходити джерело успіху і ніколи не втрачати своєї можливості. Нехай все буде в твоїх руках і в твоїх силах. Удачі і здоров'я!

***

Хочеться привітати прекрасну колегу з народженням на світі. Хочу побажати тобі багато добра і тепла. Нехай кожен день буде зігрітий увагою близьких і рідних людей. Бажаю нічого не бояться і бути завжди на висоті. Нехай світ подарує тобі все найкраще. Нехай життя буде барвистим і веселим.

***

Колега! Вітаємо тебе з Днем народження! Бажаємо тобі творчого підйому, кар'єрного і духовного зростання! Щоб двері твого будинку завжди були відчинені для друзів, любові, радості і щастя! з Днем народження!

***

Ну от він і прийшов, Ваш День народження! А значить, Ви стали на цілих 365 днів мудрішими і красивіше! Що може бути привабливішим в жінці, ніж поєднання краси і розуму? Так нехай же ваша чарівність зводить з розуму всіх чоловіків, а ваш непересічний розум змушує жінок тихо відійти в сторону. Тому що поряд з такою блискучою королевою все меркне. Я вітаю Вас зі святом і бажаю міцного здоров'я, яскравих перемог та удачі! Хай все, що задумано, виповниться з лишком. Нехай мрії не покидають Вас, а живуть в серці подібно легким порхающим метеликам! Нехай завжди в житті Вас супроводжують надія, віра і любов! Безмежного Вам щастя, миру та злагоди в особистому житті, успіхів у справах! Зі святом!

***

Шановна моя колега жінка, з днем вашого народження! Нехай в цей день кожна квітка цвіте для вас і кожна пташка співає у вашу честь. Бажаю незвичайно яскравого і казкового день народження. Чарівних феєрверків. Бажаю захоплюючих пригод. Щоб вам ніколи не було нудно. Щоб завжди в житті різноманітність.

***

В цей прекрасний день, ми всі зібралися тут, щоб привітати нашу улюблену колегу – загальну улюбленицю і хорошого друга з Днем Народження! Нехай кожен твій день буде краше попереднього! Нехай радість і щастя завжди сяє в твоїх очах! А на роботі нехай кожен день приносить задоволення і радість від успішно виконаної роботи! Нехай гаманець товстішає, а фігура на зло всім залишається такою ж стрункою! Нехай родина дбає і дарує гордість! А цей день подарує безліч несподіваних, але обов'язково приємних сюрпризів!

***

Справжнього чоловіка, чудового друга і співрозмовника, незамінного колегу, сьогодні дуже приємно вітати з днем народження. Ми всім колективом сьогодні хочемо тобі сказати: про таку людину можна говорити годинами. Але і мені не передати словами, як багато хочеться побажати тобі сьогодні! Нехай кожен твій день буде осяяний новими звершеннями та відкриттями. Нехай повагу і любов рідних і близьких зігрівають тебе. З Днем народження, нехай завжди світить тобі зірка. Нехай ці іменини, надихають тебе на шалені вчинки! А робота завжди приносить тільки дохід і приємні емоції!

***

Чудова жінка, моя чудова колега, вітаю тебе з днем народження. Нехай робота завжди буде в радість і ніколи не доставляє зайвих турбот, нехай діяльність буде вірним джерелом високого достатку і відради душі, нехай у твоєму житті завжди є можливість домагатися свого успіху і голосно заявляти про себе на весь світ.

***

Бажаємо мудрості, доброти, щедрості. Щоб здоров'я не давало збоїв. Щоб настрій завжди було на висоті. У сім'ї нехай будуть тепло і затишок.

***

Джерело: wishguru.co.ua